Rakan...

Jangan Lupa Bagi Makan...:) Syukran

Selasa, 8 Januari 2013

Sekadar Lelaki Biasa

Assalamu'alaikum, lama dah update blog ni..huhu.... Apa-apapun dah kembali tahun baru 2013.. Yang berlalu biarkan pergi. Kali ni nak cerita pasal lagu ni, lama dah buat videonya, dua tahun lepas, tapi buat kembali. :D Lagu ni versi lama tapi best...nantikan versi yang terbaru dari kumpulan Feelhoney... 


Sekadar Lelaki Biasa (Oldies Version) -FEELHONEY.

Wajah nan rembulan meruntun jiwaku
Tiap tutur kata penuh keimanan
Tetapi diriku berbeda denganmu
Aku hanya insan penuh kejahilan...


Adakah mungkin kan kumiliki kasih
Atau sekadar dalam hati...

Ya Allah perkenankan doaku
Jadiku halal baginya
'Tuk membimbingku kepada-Mu
Ku harapkan...

Haruskah untukku luah
Rahsia cinta di jiwa
Siapalah aku...?
Sekadar lelaki yang biasa...

Cintaku tak bererti milikinya
Tapi cukup sekadar doa
Bahgiaku untuknya...




Video ni pula, yang dua tahun lepas punya...hehe.. 
Masa ni buat dengan kawan, tak reti sangat lagi...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan